Sunday, 8 January 2012

Sebab.

"Aku kena basuh baju nie SEBAB aku dah takde baju nak pakai"
"Aku kena study weyh SEBAB nanti mampus aku time exam!"
"Aku sayang kau SEBAB kau sempurna dimata aku"
"Aku kena buat sesuatu nie SEBAB nanti dia gilakan aku!"

tak salah kan kalau kita hidup kita nie penuh dengan Sebab.
lagipon kita akan buat sesuatu tue bila kita ada Sebab.
kita takkan buat sesuatu dengan bersungguh-sungguh kalau takde Sebab.
secara konklusinya,tak salah bagi aku kalau kau hidup dengan penuh Sebab.

kerna Sebab untuk kita hidup didunia adalah untuk berbakti kepada Allah s.w.t

Sekuntum Mawar Merah.


a little something for you.